Het maakt de game gans anders

Wat is erger dan een verschrikkelijke gans? Twee verschrikkelijke ganzen! Ontwikkelaar House House heeft tijdens Nintendo’s Indie World aangekondigd dat Untitled Goose Game binnenkort een gratis update krijgt waarmee je de game in co-op kan spelen.

Untitled Goose Game verscheen op 20 september 2019 en werd meteen een absolute hit. De unieke puzzelgame probeert nu zijn momentum terug te krijgen met de release van een fysieke versie en een gratis multiplayerupdate. Via die update zal het mogelijk zijn om de hele game in (lokale) co-op te spelen.

Samen met deze update wordt de game ook uitgebracht op twee nieuwe platformen: Steam en Itch.io. De update verschijnt op 23 september, dus helaas is het net geen verjaardagsupdate.

Zal de update ervoor zorgen dat je de game (opnieuw) speelt? Laat het weten in de comments!

In dit artikel

Untitled Goose Game boxart

Untitled Goose Game

Ontwikkelaar: House House

Uitgever: Panic

Platformen: Nintendo Switch / macOS / Windows

Releasedatum: 20/09/2019

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!