En ze pakken het gans anders aan met milieuvriendelijke materialen!

Untitled Goose Game verscheen in 2019 en groeide meteen uit tot een waar fenomeen. Nu komt de ontwikkelaar met een fysieke editie van de game en een vinylplaat.

Iam8bit, een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van collector’s items voor onder andere games, kondigt samen met ontwikkelaar Panic Inc en uitgever House House aan dat Untitled Goose Game op 29 september 2020 verschillende fysieke versies ontvangt. Voor de Europese distributie van de fysieke versies wordt beroep gedaan op Skybound.

Concreet worden er twee fysieke versies uitgebracht. De standaardversie (Switch $34,99; PS4 $29,99) bevat de game, een catalogus vol items waar ganzen gek op zijn, een handgetekende map van de game en een officiële “No Goose” sticker.

De Lovely Edition (Switch $39,99; PS4 $34,99) bevat alles van de standaardversie, maar wordt vervaardigd met milieuvriendelijk materialen. Het gaat dan bijvoorbeeld om milieuvriendelijke krimpfolie en gerecycleerd karton voor het PS4-doosje.

Vinyl

Er zal ook een langspeelplaat verschijnen met de rustgevende pianomuziek van Untitled Goose Game. Het gaat om een vinyl met dubbele groeven, dus de track die je te horen krijgt hangt eigenlijk af van de groef waar de naald van je platenspeler in valt. Op die manier probeert de ontwikkelaar de dynamische in-game soundtrack na te bootsen. Ook hier wordt er gebruikgemaakt van milieuvriendelijke materialen. Zo werden oude vinylplaten bijvoorbeeld gesmolten om de nieuwe platen te maken. De plaat kost 29,99 dollar.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!