Na de fan film van Uncharted met Nathan Fillion in de hoofdrol, was het vrij duidelijk dat hij de ideaal persoon was om de rol van Nathan Drake voor zich te nemen. Toch is er uiteindelijk gekozen voor Tom Holland.

Tom Holland, die we uiteraard kennen als Spider-Man, kan binnenkort een nieuwe film toevoegen aan zijn IMDB-pagina. Het gaat om de officiële film van Uncharted. Met zo’n jonge hoofdrolspeler (Tom Holland is 23) kunnen we alvast speculeren over de tijd waarin de Uncharted-film zich zal afspelen. Een tijd waarin Nathan Drake nog vrij jong is, dat is zeker.

Een ander cruciaal detail dat eveneens bekend werd, is dat de film in december 2020 verschijnt. De film verschijnt dus in hetzelfde jaar als de omstreden Sonic-film.


En zo zie je ons, die de fan film nog honderd keer gaan herbekijken terwijl we zuchten bij de casting keuze voor Tom Holland, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!