De ideale speelwereld om te wachten op Cyberpunk 2077.

Eerder vandaag verscheen het gerucht dat Ubisoft binnenkort een nieuwe Battle Royale zou aankondigen. Dat gerucht werd nu officieel bevestigd door Ubisoft.

De eerste geruchten over een Battle Royale game van Ubisoft kwamen naar buiten via esports journalist Rod Breslau. Volgens zijn bronnen is de codenaam van de game Prisma Dimensions, maar de effectieve game zou Hyper Scape heten.

ubisoft hyper scape

Nu, enkele uren later, zijn die geruchten meteen bevestigd. Ubisoft heeft namelijk een website gelanceerd voor hun voorlopig onaangekondigde game. Het betreft een fictieve bedrijfswebsite voor het bedrijf ‘Prisma Dimensions’. Op de website vind je bijvoorbeeld quotes van de CEO. Zo wordt duidelijk dat het bedrijf sleutelt aan hypertechnologische oplossingen om de grenzen van de wereld te verleggen.

Enter the Hyper Scape

“Prisma Dimensions is verheugd om u op 2 juli de eerste versie van de Hyper Scape te brengen, en daarmee de bloedstollende actie van Crown Rush! Maak je klaar om de met neon doordrenkte straten van ’s werelds meest vooraanstaande virtuele stad, Neo Arcadia, te betreden. Maak je klaar om te rennen, want je hebt alle voordelen nodig die je kunt vinden om jezelf een voorsprong te geven op de concurrentie. Alleen de beste deelnemers halen de finale. Claim jij de overwinning, of breek je onder de gevaren van de Hyper Scape?”

ubisoft hyper scape

In bovenstaande beschrijving wordt dus duidelijk gehint naar een Battle Royale game. De datum van 2 juli wijst op de effectieve onthulling van de game. Volgens de geruchten zou er volgende week een gesloten beta plaatsvinden, en zou de game vervolgens officieel worden gelanceerd op 12 juli. De game zou bovendien gratis speelbaar zijn op pc en consoles.

Focus op livestreaming

Ondertussen hebben verschillende influencers reeds een press kit ontvangen van de game die ze maar al te graag delen op sociale media. In zo’n pakket vind je onder andere een muts, artwork, een zonnebril en een headset. Verschillende streamers zouden ook reeds aan de slag zijn gegaan met de game. Die streamers melden dat ze vanaf 2 juli de game effectief publiek mogen livestreamen. Ubisoft lijkt voor deze game zwaar in te zetten op livestreaming, met Twitch-integraties die verder gaan dan ooit. Zo zou de chat bijvoorbeeld effectief impact kunnen hebben op het spel, al weten we nog niet hoe dat concreet te werk zal gaan.

Ga jij Hyper Scape meteen uitproberen wanneer de game verschijnt of blijf je bij de bestaande Battle Royale games? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!