De deal van het jaar?

De samenwerking tussen EA en Xbox Game Pass werd met luid gejuich onthaald en nu zou Ubisoft dezelfde beweging kunnen maken.

Sinds kort werd EA Play samengevoegd met Xbox Game Pass. Dat houdt in dat Game Pass-leden van de ene op de andere dag toegang hebben gekregen tot een ware schat aan EA-games. Ubisoft heeft ook een dergelijk abonnement: Ubisoft+. In tegenstelling tot EA Play, bevat die services ook de volledige versie van nieuwe releases. Zo kon je bijvoorbeeld Watch Dogs: Legion, Assassin’s Creed: Valhalla en Immortals Fenyx Rising al op day-one spelen via de service, zonder extra kost.

De laatste dagen duiken er heel wat geruchten op dat Ubisoft+ binnenkort naar Game Pass zou komen. Onder andere Jez Corden van Windows Central meldt dat er een “grote kans” is dat de deal gaat gebeuren, al is hij niet zeker in welke vorm. Volgens hem zou het eerder gaan om oudere games, maar hij sluit niets uit.

Een kanttekening die meteen gemaakt moet worden, is dat Ubisoft+ momenteel enkel beschikbaar is voor pc. Als de dienst effectief wordt samengevoegd met Game Pass, dan valt nog te zien of het enkel om Game Pass for PC gaat of ook voor Xbox consoles. Een abonnement op Ubisoft+ kost momenteel 14,99 euro per maand.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!