Bij het verplicht thuisblijven is het niet altijd even makkelijk om in vorm te blijven. Fitnesscentra en sportclubs zijn gesloten en je kan nu eenmaal niet afspreken met wat vrienden om samen te sporten.

Veel mensen richten zich daarvoor tot Ring Fit Adventure op de Switch, wat ervoor heeft gezorgd dat het pakket overal uitverkocht is. Gelukkig is er nog een andere game die je in beweging houdt: Just Dance.

Ubisoft kondigt aan dat ze de thuisblijvers een hart onder de riem steken door een gratis maand Just Dance Unlimited te geven aan iedereen die Just Dance 2020 heeft, ongeacht of dat op Switch, PS4, Xbox One of Google Stadia is. Met deze dienst krijgen spelers toegang tot een collectie van meer dan 500 extra Just Dance-nummers.

Ook op YouTube

Ook wie niet beschikt over Just Dance 2020, hoeft zijn danspassie niet te verwaarlozen. Ubisoft lanceert voor de komende maand namelijk speciale playlists op YouTube zodat iedereen thuis mee kan dansen met de video.

Details per console

Over de concrete details zegt Ubisoft het volgende:

Spelers op Nintendo Switch en Xbox One

  • Spelers die in het bezit zijn van een Just Dance Unlimited-abonnement of momenteel deelnemen aan de gratis proefperiode: de gratis maand wordt toegevoegd aan het huidige abonnement, waardoor de vervaldatum wordt verschoven. Voor spelers op Nintendo Switch is de extra tijd alleen van toepassing door in te loggen met het account waarmee Just Dance Unlimited is gekocht.

Spelers op Stadia

  • Spelers niet in het bezit van een Just Dance Unlimited-abonnement: zij krijgen toegang tot de gehele Just Dance Unlimited-catalogus met meer dan 500 nummers.
  • Spelers die op dit moment genieten van de proefperiode van één maand: de proefperiode wordt gepauzeerd en spelers ontvangen de extra gratis maand, waarna de proefperiode wordt afgemaakt.
  • Spelers met een lopend Just Dance Unlimited-abonnement: de extra gratis tijd kan niet worden toegevoegd aan een lopend abonnement.

Spelers op PlayStation 4

  • Spelers die in het bezit zijn van een Just Dance Unlimited-abonnement of momenteel deelnemen aan de gratis proefperiode: helaas kan de extra tijd niet worden toegevoegd aan het lopende abonnement.

In dit artikel

just dance 2020

Just Dance 2020

Ontwikkelaar: Ubisoft

Uitgever: Ubisoft

Platformen: Nintendo Switch / PlayStation 4 / Xbox One / Google Stadia / Nintendo Wii

Releasedatum: 05/11/2019

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!