Deze keer hopelijk zonder overbelaste servers

Ubisoft houdt op 10 september opnieuw een showcase met updates rond titels van Ubisoft. Het is alvast zeker dat we meer te zien krijgen van Gods & Monsters, al gaat die nu door het leven als Immortals Fenyx Rising.

Op 10 september om 20:00 zal Ubisoft een nieuwe Ubisoft Forward houden. De trailer laat alvast uitschijnen dat volgende games de revue zullen passeren: Watch Dogs: Legion, Hyper Scape, Rainbow Six: Siege en Immortals Fenyx Rising (beter bekend als Gods & Monsters). Die grotere titels komen echter pas vanaf 21:00 aan de beurt. Om 20:00 worden er eerste updates gedeeld rond Brawlhalla, Ghost Recon Breakpoint en meer.

Tijdens de vorige Ubisoft Forward gaf Ubisoft in-game rewards weg, samen met een gratis pc-versie van Watch Dogs 2. Door de immense interesse (vooral in dat laatste) werden de servers echter overbelast en liep het hele systeem in de soep. Achteraf kreeg iedereen gelukkig de kans om Watch Dogs 2 gratis te claimen, ook wie de livestream niet eens gekeken had.

Deze keer lijkt er geen gratis game te worden weggegeven (al kan je op dit moment helemaal gratis Tom Clancy’s The Division claimen). Er zullen wel opnieuw in-game rewards te verdienen zijn door de livestream te kijken. Daarvoor zal je wel moeten inloggen met je Ubisoft-account.

Via onderstaande video kan je de livestream bekijken op 10 september.

In dit artikel

watch dogs legion boxart

Watch Dogs: Legion

Ontwikkelaar: Ubisoft Toronto

Uitgever: Ubisoft

Platformen: Windows / PlayStation 4 / Xbox One / Google Stadia

Releasedatum: 29/10/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo Amazon logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!