Binnenkort kunnen we wellicht allemaal terug in ons Nanosuit kruipen, want alles wijst erop dat Crysis een terugkeer zal maken.

Wanneer een Twitter-account voor het eerst na 3 jaar en 3 maanden terug een teken van leven vertoont, dan weet je dat er iets op til is. De laatste tweet van het Crysis-account dateerde van december 2016, maar daar is nu verandering in gekomen. Veel informatie werd er echter niet vrijgegeven. Enkel “RECEIVING DATA”.

Crysis staat erom bekend een franchise te zijn die het maximale uit de hardware perst om ongeziene graphics op het scherm te toveren. Een nieuwe Crysis-game zou dan ook een echt bommetje kunnen worden voor de next-gen consoles. De kans bestaat echter ook dat het hier simpelweg gaat om een remaster van de collectie. Of wie weet, zelfs een remake.

Eerdere geruchten

Het is niet de eerste keer dat er aanwijzingen zijn voor een nieuwe Crysis-game. Ontwikkelaar Crytek dropte eind maart namelijk een showcase van hun CRYENGINE. Op het einde van de video waren er beelden te zien van de originele Crysis-game.

Zit je te wachten op een remake of remaster van Crysis? Of hoop je toch vooral op een nieuw deel in de franchise?

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!