In deze tijden is het voor ieders bestwil dat we allemaal zoveel mogelijk thuis blijven. De verveling slaat voor velen echter al bikkelhard toe, maar daar helpt Square Enix nu een handje bij.

Via een mailing (zie hieronder) kondigde Square Enix aan dat Tomb Raider (2013) en de co-op puzzelgame Lara Croft and the Temple of Osiris helemaal gratis te downloaden zijn op Steam. Op dit moment is Assassin’s Creed Odyssey bijvoorbeeld ook gratis te spelen, maar het grote verschil hier is dat je de games van Square Enix voor altijd mag houden. Ook al speel je ze de eerstvolgende dagen niet, het is een slim idee om de games toe te voegen aan je archief.

Het aanbod is geldig tot 23 maart, vanaf dan zijn de games terug betalend. Het volstaat op naar de Steam-pagina’s van de games te gaan en deze zo toe te voegen aan je account. Tomb Raider kost doorgaans 19,99 euro, net zoals Lara Croft and the Temple of Osiris.

tomb raider lara croft and the temple of osiris free

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

1 reactie

  1. Thibault

    Zeker de moeite waard! Tomb Raider is een revolutie in het action-adventure genre en Lara Croft and the Temple of Osiris is ideaal om een avondje of twee (het is een korte game) samen te spelen met vrienden.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!