Naughty Dog stoot zichzelf van de troon

De snelst verkopende PS4-game in het Verenigd Koninkrijk is niet langer Uncharted 4, maar wel The Last of Us Part II.

Het valt niet onder stoelen of banken te steken dat The Last of Us Part II een enorm succes is. Uit berichtgeving van Gamesindustry.biz blijkt nu dat de cijfers dat bevestigen, want de game zou de snelst verkopende PS4-game ooit zijn in het Verenigd Koninkrijk.

Tijdens zijn lanceringsweek is The Last of Us Part II uitgegroeid tot de snelst verkopende PS4-game ooit in het Verenigd Koninkrijk. Daarmee laat de game Uncharted 4 achter zich, maar slechts met 1%. Een belangrijke kanttekening is echter dat digitale verkopen niet worden meegerekend in deze cijfers, dus in de praktijk heeft The Last of Us Part II wellicht met een ruimere marge gewonnen.

Daarmee is het niet alleen de grootste game lancering in het Verenigd Koninkrijk voor de PS4, maar ook de grootste lancering van dit jaar (tot nu toe). De eerste plaats was oorspronkelijk gereserveerd voor Animal Crossing: New Horizons, maar The Last of Us Part II heeft ruim 40% meer exemplare verkocht dan de lieflijke game van Nintendo.

Heb jij The Last of Us Part II al gekocht? Hoe bevalt de game je? Laat het weten in de comments!

In dit artikel

the last of us part 2 boxart

The Last of Us Part II

Ontwikkelaar: Naughty Dog

Uitgever: Sony Interactive Entertainment

Platformen: PlayStation 4

Releasedatum: 19/06/2020

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!