Nu de productieketen steeds wat stabieler begint te draaien, heeft Sony de kans om enkele releasedata opnieuw in te plannen. Zo kondigen ze aan dat The Last of Us Part 2 en Ghost of Tshushima beiden deze zomer nog verschijnen.

In een officieel blogbericht kondigt PlayStation updates aan voor twee langverwachte PS4-titels. The Last of Us Part II zal op 19 juni lanceren terwijl we vanaf 17 juli aan de slag kunnen met Ghost of Tsushima. Dat betekent dus dat die laatstgenoemde titel enkele weken opschuift.

The Last of Us Part II zou oorspronkelijk op 29 mei verschijnen, maar omwille van logistieke problemen veroorzaakt door het coronavirus zag PlayStation zich genoodzaakt om de game uit te stellen voor onbepaalde duur. Vandaag krijgt de game een nieuwe releasedatum, en die is een pak vroeger dan verwacht. Vanaf 19 juni kunnen we namelijk aan de slag met Naughty Dog’s nieuwste creatie. Tot die tijd probeer je best zoveel mogelijk spoilers te vermijden, want gisteren werden er hevige spoilers verspreid als onderdeel van een gigantisch lek.

Ghost of Tsushima zou oorspronkelijk 26 mei worden gelanceerd, maar de release wordt nu met enkele weken uitgesteld. De game zal nu te spelen zijn vanaf 17 juli. Vermoedelijk lag de originele releasedatum wat te dicht bij de nieuwe releasedatum van The Last of Us Part 2.

In dit artikel

the last of us part 2 boxart

The Last of Us Part II

Ontwikkelaar: Naughty Dog

Uitgever: Sony Interactive Entertainment

Platformen: PlayStation 4

Releasedatum: 19/06/2020

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!