Afgelopen weekend konden we aan de slag met de private beta van The Division 2. De eerste uren werden er nog vele spelers gekweld door foutmeldingen en connectieproblemen, maar naarmate de tijd vorderde nam ook de kwaliteit van de beta toe.

Ben je toch op je honger blijven zitten of wil je gewoon meer van The Division 2, dan kan je het werk als sleeper agent hervatten vanaf 1 maart. Dan krijgt de game namelijk een open beta. De beta duurt tot 4 maart en is beschikbaar op alle platformen. Als de tijden net zoals de private beta zijn, dan kunnen we spelen vanaf 1 maart om 10 uur tot 4 maart om 10 uur.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!