Corona feelgood game

Aah coronatijd, tijd om te ontsnappen naar… een postapocalyptische wereld die wordt geteisterd door een pandemie?

Ubisoft maakt het leven van de schoolgangers alvast wat makkelijker. Op deze eerste schooldag kondigen ze namelijk aan dat Tom Clancy’s The Division tijdelijk gratis te claimen is voor pc via Uplay. Het aanbod is geldig tot 8 september.

Wanneer je Uplay opstart, zal je automatisch bij ‘Discover’ een melding krijgen dat de game gratis te spelen is. Wanneer je hierop klikt, wordt de game toegevoegd aan je bibliotheek en meteen geïnstalleerd. Je kan de game ook claimen via de website.

Xbox One-spelers kunnen ook aan de slag met de game, want Tom Clancy’s The Division en The Book of Unwritten Tales 2 zijn de Xbox Games With Gold voor de maand september.

tom clancy's the division gratis uplay

In dit artikel

tom clancy's the division boxart

Tom Clancy's The Division

Ontwikkelaar: Massive Entertainment

Uitgever: Ubisoft

Platformen: PlayStation 4 / Xbox One / Windows

Releasedatum: 08/03/2016

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!