Motorflix and chill

Vandaag brengt Ubisoft de eerste episode van de nieuwste update voor The Crew 2 uit voor alle platformen.

Ubisoft brengt vandaag The Chase uit, de eerste episode van de nieuwste update voor The Crew 2. De update is gratis te krijgen voor PlayStation 4, Xbox One, Windows en Stadia. Met de update wordt een nieuw seizoensgebonden systeem geïntroduceerd.

Spelers kruipen in de rol van een professionele coureur die wordt gerekruteerd door het in-game bedrijf Motorflix, een televisieproducent. Als spelers zal je de hoofdrol spelen in televisieshows met seizoensgebonden afleveringen. Een seizoen duurt vier maanden en omvat twee episodes van twee maanden. The Chase is de eerste episode.

Iedere episode komt met nieuwe evenementen, beloningen en nieuwe gamemodi. Via de update wordt ook de Motorpass geïntroduceerd, een nieuw systeem voor in-game beloningen. Spelers kunnen met deze pass beloningen vrijspelen (zowel gratis als premium) door dagelijkse en seizoensgebonden missies te voltooien. Elk seizoen zal een freelance 3D-artiest ook de kans krijgen om een eigen voertuig te ontwerpen onder het merk “Creators”. De eerste wagen is de K.S. Masked Leader 2020, ontworpen door de Britse designer Khyzyl Saleem.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!