Tetris 99 is er met een nieuwe gratis mode: het teamgevecht. Als jij het beu bent om in het vizier te staan van 98 andere spelers, is teamgevecht misschien iets voor jou! Hier kan je met anderen samen kiezen om in een groep te stappen (je kan kiezen uit vier verschillende) en zo samen, als team, op te staan als de ware Tetris-helden. Onderstaande gameplay toont je alvast hoe de modus precies in zijn werk gaat.

Ik heb het al eens een kans gegeven samen met mijn BFF Thibault, maar helaas was hij niet bereid om Switch Online te kopen en heb ik deze ervaring alleen moeten beleven. (Toevoeging van Thibault: voeg me toe aan een Family Plan en ik ga met plezier meebetalen). Teams met minder leden krijgen een compensatie en hebben een sterkere aanvalskracht. Dat wil dus zeggen dat je nog beter moet spelen om over te blijven als laatste en je team te dragen naar die felbegeerde eerste plaats. Ik kwam alvast tot de conclusie dat mijn Tetris-skills wat roestig zijn en er wat werk aan de winkel is. Ondertussen is er ook een Grand Prix bezig op dit moment die focust op deze nieuwe mode.

TETRIS® 99 is uitgebreid met een teamgevechtstand, waarin een grote groep vrienden en tegenstanders als team samen kan spelen. TETRIS 99 Grand Prix 10 loopt van 20 uur op 12 december tot 19:59 op 17 december, de beste 999 spelers winnen elk 999 gouden punten voor de Nintendo eShop.

Wanneer je verslagen wordt en eventjes in een woede aanval je Joy-Cons de grond in boort, kan je als spectator nog steeds kijken naar je teamgenoten. Wanneer je tot het einde blijft, kan je exp of punten verdienen tijdens de Grand Prix. Dus misschien toch wel blijven hangen om een aantal vrienden te zien vallen. De nieuwe mode maakt het alvast leuker om met vrienden te spelen, die ik niet heb…

En zo zie je mij, die zijn Tetris-skills nog wat moet bijschaven, en hopelijk ook jou, in the Gamerverse!

In dit artikel

Tetris 99 boxart

Tetris 99

Ontwikkelaar: Arika

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 13/02/2019

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!