En Nintendo deelt geheime informatie!

Een nieuwe aanwinst voor Switch Online-leden. Nintendo voegt namelijk twee SNES- en één NES-game toe aan hun service, waaronder Donkey Kong Country.

Vanaf 15 juli voegt Nintendo drie nieuwe titels toe aan de SNES- en NES-emulator die een onderdeel is van Switch Online. De topaffiche is ongetwijfeld de klassieker Donkey Kong Country, een game die oorspronkelijk in 1994 verscheen. Nintendo moedigt spelers ook aan om de geheimen van de game te ontdekken, waardoor je bijvoorbeeld makkelijk extra levens kan ontgrendelen. Er is onder andere een cheatcode waarmee je met 50 extra levens start. Geen overbodige luxe, want de game is behoorlijk pittig.

Donkey Kong Country wordt vergezeld door de SNES-game Natsume Championship Wrestling en de NES-game The Immortal. In de worstelgame kan je kiezen tussen 12 worstelaars. Spelen doe je tegen de computer of tegen een vriend. The Immortal is een action-adventure waarin je dungeons verkent.

Is een Switch Online lidmaatschap zijn geld waard? Deel je mening in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!