De Nintendo Switch Lite is duidelijk geen apparaat voor iedereen, maar net zoals de 2DS zal het vast wel zijn doelgroep hebben. Toch zijn we ervan overtuigd dat Nintendo tal van extra exemplaren zouden verkopen wanneer ze een Nintendo Switch Lite uitbrengen met een Game Boy skin.

Op het magische interwebz verscheen namelijk een mockup van Tom Storm die een Switch Lite toont in een Game Boy-jasje. Moest Nintendo effectief deze versie uitbrengen, dan zou het weleens het ideale apparaat kunnen worden om binnenkort The Legend of Zelda: Link’s Awakening op te spelen. Bovendien zou het ook een mooi eerbetoon zijn richting de Game Boy naar aanleiding van zijn dertigste verjaardag.

De kans dat Nintendo deze versie werkelijk uitbrengt is natuurlijk klein, dus we zullen het moeten doen met geel, grijs of turkoois wanneer de Switch Lite op 20 september verschijnt voor 199 euro.

En zo zie je ons, fantaserend over een SNES-skin, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!