De Nintendo Switch Lite is duidelijk geen apparaat voor iedereen, maar net zoals de 2DS zal het vast wel zijn doelgroep hebben. Toch zijn we ervan overtuigd dat Nintendo tal van extra exemplaren zouden verkopen wanneer ze een Nintendo Switch Lite uitbrengen met een Game Boy skin.

Op het magische interwebz verscheen namelijk een mockup van Tom Storm die een Switch Lite toont in een Game Boy-jasje. Moest Nintendo effectief deze versie uitbrengen, dan zou het weleens het ideale apparaat kunnen worden om binnenkort The Legend of Zelda: Link’s Awakening op te spelen. Bovendien zou het ook een mooi eerbetoon zijn richting de Game Boy naar aanleiding van zijn dertigste verjaardag.

De kans dat Nintendo deze versie werkelijk uitbrengt is natuurlijk klein, dus we zullen het moeten doen met geel, grijs of turkoois wanneer de Switch Lite op 20 september verschijnt voor 199 euro.

En zo zie je ons, fantaserend over een SNES-skin, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Thibault
Author

Op zijn 15e richtte Thibault Gaming4U op, maar door zijn studies moest hij daar afstand van nemen. De passie voor gaming journalistiek kon echter niet getemd worden en daar is Gamerverse het gevolg van. Zijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot zijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, je ziet het action-adventure genre als thema. Verder schrijft hij heel graag over zichzelf in derde persoon.

Laat een reactie achter