En het zal je hart stelen.

Kingdom Hearts, een franchise waar fans zelf niet meer mee zijn met het verhaal, komt met een nieuwe spin-off title: Kingdom Hearts – Melody of Memory.

In een trailer liet Square Enix ons weten waarover de nieuwe game zal gaan. Het wordt een ritmische game. De game zal zich afspelen in verschillende werelden, net zoals we de franchise kennen dus. De werelden zullen je wel bekend lijken als je een fan bent van Disney of de voorgaande games hebt gespeeld. Samen met je trouwe vrienden, of personages vanuit de wereld zelf (zoals Aladdin), vecht je tegen de Heartless op de beat van de iconische muziek. De game komt later dit jaar naar PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Gisteren was er een leak via dataminers die ons vertelden dat er nog een onaangekondigde Kingdom Hearts game was. Dat werd dus al heel snel bevestigd.

In een extended trailer, die gaat over Kingdom Hearts 2020, zien we iets opvallends.

Op 0:09 in de video, zie je heel kort verschijnen “Kingdom Hearts series 2nd Phase”. Daarin zijn er nog twee plaatsen van de vijf niet gevuld. Wat er precies bedoeld wordt met het schema, weten we nog niet. Het ziet ernaar uit dat we nog wat kunnen verwachten van de franchise dit jaar.

Kort daarna verschijnt de releasedatum van Kingdom Hearts III op het scherm samen met daarnaast “6 new characters, 3 new stories”. Dat zou misschien kunnen duiden op meer DLC voor de laatste Kingdom Hearts game? Dit jaar was trouwens de eerste keer dat we daadwerkelijk DLC kregen voor een Kingdom Hearts game. De kans zit er dus wel in dat dit het geval is.

In deze trailer is ook meer informatie te zien over de mobile game: Kingdom Hearts: Union x Dark Road. Deze zou uitkomen op iPhone, Android en Amazon op 22 juli. Meer info op de site.
Verder zien we nieuwe figures en een Kingdom Hearts III soundtrack.

Wat verwacht jij dat er nog aankomt dit jaar van de franchise? Zou er nog een phase drie aankomen?

Editors Opinion

De muziek van Kingdom Hearts geeft me nu al een nostalgisch gevoel, terwijl ik nog maar net in de franchise zit en ongeveer op het einde zit van de eerste game. Ik vond het altijd al een gekke combinatie, maar ook een hele leuke. Ik heb twee collecties liggen van Kingdom Hearts voor op de PS3 (Kingdom Hearts 1.5 en 2.5). Deze game lijkt me best wel een leuk extraatje, maar ik denk dat ik ga wachten tot er een leuke collectie uitkomt. De kans is namelijk groot dat dit gebeurt want dat deed Square Enix ondertussen al een aantal keer met Kingdom Hearts. Hopelijk voorzien ze ook een bundel die Phase 2 samenbrengt. Die zou ik zeker in huis halen.

- Timon

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!