Spider-Man krijgt de 'Lost Legacy'-behandeling

De onthulling van Spider-Man: Miles Morales zorgde gisteren voor wat verwarring. Nu weten we dat de nieuwe game geen Spider-Man 2 is, maar wel een zijstapje.

Spider-Man: Miles Morales is niet Marvel’s Spider-Man 2. Dat lijkt voor de hand liggend, maar door de onthulling gisteren was hier toch heel wat verwarring over. Nu bevestigt een bron aan Bloomberg dat Spider-Man: Miles Morales een nieuwe standalone game is gelijkaardig aan Uncharted: The Lost Legacy.

“De titel zal kleiner zijn dan een traditionele consolegame, maar zal verkocht worden als een standalone product,” bevestigt een bron aan Bloomberg. Eerder vandaag zaaide een medewerker van Sony verwarring door te zeggen dat de game een uitbreiding is op de vorige game, maar dat blijkt nu niet het geval te zijn in de letterlijke zin van het woord.

Verwacht van Spider-Man: Miles Morales dus geen titel die qua omvang even groot is als Marvel’s Spider-Man. Bovendien is het ook nog niet geheel duidelijk of de game werkelijk een PlayStation 5 exclusive is, of als hij ook naar PlayStation 4 komt (al lijkt een release voor beide consoles wel de meest logische stap). Mogelijk zal de game dan ook geen volle 60 euro kosten, Uncharted: The Lost Legacy verscheen namelijk ook voor een gereduceerde prijs van 40 euro.

In dit artikel

marvel's spider-man boxart

Marvel's Spider-Man

Ontwikkelaar: Insomniac Games

Uitgever: Sony Interactive Entertainment

Platformen: PlayStation 4

Releasedatum: 07/09/2018

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!