2020 wordt toch nog een beetje beter!

Heb je – net zoals velen – naast een PlayStation 5 gegrepen? Dan wil dat nog niet zeggen dat je 2021 moet starten zonder next-gen console!

Sony meldt dat de PlayStation 5 de grootste console launch ooit was, maar dat zorgde ook voor wat groeipijnen. De voorraden waren namelijk erg beperkt en veel gamers moeten voorlopig nog op hun honger blijven zitten.

Toch is er nog hoop voor diegenen die in 2020 nog aan de slag willen met een PlayStation 5. Via een tweet op het officiële Twitter-account (zowel van PlayStation België als van PlayStation Nederland) wordt namelijk gecommuniceerd dat er meer consoles beschikbaar zullen komen bij retailers vóór het einde van dit jaar.

Het is dus nog niet duidelijk waar en wanneer er nieuwe consoles te koop zullen zijn, maar houd zeker Gamerverse Deals in de gaten (op Twitter en Facebook) en onze overzichtspagina.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!