Sony to the rescue

De PS4-versie van Cyberpunk 2077 draait zodanig slecht, dat Sony gamers terugbetaalt voor hun aankoop.

Normaal is het (helaas) onmogelijk om een terugbetaling te krijgen voor een digitale aankoop uit de PlayStation Store. Sony voorziet echter uitzonderingen voor buitengewone omstandigheden, en dat is de belabberde launch van Cyberpunk 2077 zonder twijfel. Ondanks dat het hier een last-gen game betreft, draait de game amper op de originele PS4 en Xbox One.

Op Reddit hebben verschillende misnoegde gamers gemeld dat ze terugbetalingen hebben ontvangen, zo meldt VGC. De gespreksstarter op Reddit had online een ondersteuningsaanvraag ingediend en moest vervolgens meer dan een uur wachten om met iemand te spreken, maar daarna ontving de gebruiker al snel een terugbetaling, ondanks dat de game al meer dan 10 uur werd gespeeld. De gebruiker meent ook te hebben begrepen dat Sony een klacht zal indienen bij ontwikkelaar CD Projekt RED omwille van alle problemen met de game.

Verschillende andere gebruikers melden dat zij ook een terugbetaling hebben ontvangen, maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Het lijkt dus af te hangen van welke medewerker je aan de lijn krijgt. Een gebruiker geeft aan dat het verzoek via chat in eerste instantie werd afgewezen, maar na het nogmaals te proberen werd de terugbetaling alsnog goedgekeurd. Niet opgeven is dus de boodschap.

In dit artikel

cyberpunk boxart

Cyberpunk 2077

Ontwikkelaar: CD Projekt Red

Uitgever: CD Projekt

Platformen: Windows / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S / Google Stadia

Releasedatum: 10/12/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo coolblue logo Amazon logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!