Maar trophies en achievements kunnen nog ontgrendeld worden.

Wie Middle-earth: Shadow of Mordor nog niet gespeeld heeft, zal het moeten stellen met wat minder content. WB Games heeft namelijk stilletjes de servers van de game gesloten.

Het sluiten van de servers voor Middle-earth: Shadow of Mordor kwam als een verrassing. Op 12 januari heeft WB Games namelijk stilletjes de servers offline gehaald. Pas twee dagen later werd het effectief gecommuniceerd naar de buitenwereld, zo schrijft Polygon.

Twee functionaliteit vallen daardoor weg: Nemesis Forge en de Vendetta missies. Bij Nemesis Forge kon je het in een afgesloten omgeving opnemen tegen de sterkste vijanden die tot stand waren gekomen tijdens het spelen van de campaign. In die modus werden alle skills meteen ontgrendeld.

Ook de zogenaamde Vendetta missions moeten het onderspit delven, maar de “Repaid in Blood” trophy/achievement kan wel nog steeds worden ontgrendeld. Bij een Vendetta missie dien je als speler een orc captain te vermoorden die een andere speler uit je vriendenlijst heeft vermoord.

Achievements

Ondanks dat ranglijsten niet meer verbonden zijn met bepaalde gebruikers en enkel de score van de speler tonen, kunnen de “The Hunt is my Mistress” en “Lord of the Ring” achievement/trophy nog steeds ontgrendeld worden.

Shadow of War, de opvolger van de game, lijdt niet onder de sluiting van de servers. Het is wel zo dat je niet langer je Nemesis of Follower kan overzetten van Shadow of Mordor naar Shadow of War.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!