Deze week krijgen we niet één gratis game bij de Epic Games Store, maar twee. Zoals gepland krijgen we Samurai Shodown Neogeo Collection, maar ook Ark: Survival Evolved zal een weekje gratis te scoren zijn.

Oorspronkelijk zou Ark: Survival Evolved vorige week gratis zijn in de Epic Games Store, maar last-minute werd de game vervangen door Overcooked. Er is geen officiële bevestiging achter de reden van deze wijziging, maar de ontwikkelaar van de game publiceerde wel een bericht met info over het uitstellen van een in-game evenement van Ark: Survival Evolved. Het evenement werd uitgesteld naar 11 juni door de protestgolf naar aanleiding van Black Lives Matter. Toen werd ook verwacht dat dat zou betekenen dat de game vanaf 11 juni gratis zou zijn in de Epic Games Store.

Op moment van schrijven is er nog geen officiële bevestiging dat Ark de resterende gratis game wordt, maar Epic Games heeft zichzelf verraden via een Facebook advertentie. Als niemand anders de gratis games lekt, dan doet Epic Games het dus gewoon zelf.

Net zoals altijd heb je een week de tijd om de games toe te voegen aan je digitale collectie. Heb je de games toegevoegd, dan zijn ze voor altijd van jou. Zeker Samurai Shodown Neo Geo Collection is een topdeal, want de game is nog niet eens verschenen op andere platformen. Pas op 18 juni verschijnt de game ook op Steam, PS4 en Switch, maar dan wel voor een prijs van 40 euro. Wees er dus snel bij als je de game gratis wilt!

Beide games zijn vanaf donderdag 11 juni om 17:00 te downloaden via de Epic Games Store.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!