Nu alle publieke plaatsen (waaronder ook fitnessen) hun deuren moeten sluiten wegens Corona, zoeken heel wat mensen een manier om hun fitness-progressie tot een minimum te beperken. Veel mensen richt zich daarvoor tot Nintendo’s Ring Fit Adventure, waardoor de fitnessgame van Nintendo amper nog te verkrijgen is.

Je zal behoorlijk je best moeten doen als je Ring Fit Adventure nu nog wil aankopen, want sinds bekend is dat de fitnessen hun deuren sluiten, is er een enorme stormloop op de pilatesring van Nintendo. Mensen hopen zo hun training thuis te kunnen doen en zo toch hun progressie enigszins te behouden. Ook in de eerste fase van het Coronavirus (ongeveer een maand geleden), werd de game steeds moeilijker te verkrijgen in Amerika.

In Amerika was Ring Fit Adventure in februari zelfs de tweede bestverkocht Switch-game, na Mario Kart 8.

Scalpers

Wanneer de vraag groter is dan het aanbod, krijg je scalpers. Op tweedehands-websites wordt de game namelijk verkocht voor ongeveer het dubbele van de reguliere prijs (ongeveer 150 euro).

Tegenwoordig komt het niet meer vaak voor dat een game niet meer kan worden aangekocht wegens tekorten, aangezien steeds meer mensen games digitaal kopen. Ring Fit Adventure kan echter enkel fysiek worden gekocht, waardoor er afhankelijkheid is van een fysieke stock.

Ren dus snel even naar de winkel om Just Dance, voordat het te laat is!

In dit artikel

just dance 2020

Just Dance 2020

Ontwikkelaar: Ubisoft

Uitgever: Ubisoft

Platformen: Nintendo Switch / PlayStation 4 / Xbox One / Google Stadia / Nintendo Wii

Releasedatum: 05/11/2019

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!