Capcom heeft vandaag enkele details onthuld over Resident Evil Village (RE8). Zo werd onder meer de releasedatum onthuld en een leuke verrassing voor PS5-eigenaars.

Resident Evil VIII, het achtste deel in de franchise, zal verschijnen op 7 mei 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Steam. Wie de PS4-versie koopt, kan deze gratis upgraden naar een PS5-versie. Ook bezitters van de Xbox One-versie kunnen gratis upgraden naar de next-gen variant.

Pre-orders zijn vanaf vandaag beschikbaar en PlayStation 5-bezitters kunnen alvast even proeven van de game. Er word namelijk een exclusieve PS5-demo verspreid waarin spelers het kasteelgebied van Resident Evil Village kunnen verkennen. Het gaat meer om een tech demo die de graphics en audio demonstreert, want de demo staat volledig los van het hoofdverhaal. De demo is nu reeds beschikbaar. In het voorjaar verschijnt er een nieuwe demo, die voor alle platformen zal worden uitgerold.

Resident Evil Village is een rechtstreeks vervolg op Resident Evil 7: Biohazard. Spelers zetten het verhaal van Ethan Winters verder. In een nieuwe video is te zien hoe enkele features uit vorige Resident Evil-games een terugkeer maken.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!