Grijp de introductiekorting!

Vanaf 1 december zal Rockstar Games het online deel van Red Dead Redemption 2 (Red Dead Online) aanbieden als een standalone game.

Rockstar Games gaat Red Dead Online lostrekken van Red Dead Redemption 2, dat kondigen ze aan in een blogbericht. Vanaf 1 december zal het online gedeelte van de game te koop zijn via de PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store en Steam. Je hoeft dus niet langer de volledige game te kopen wanneer je enkel het online-gedeelte wil ervaren. De game is ook speelbaar op de next-consoles aangezien hij backwards compatible is.

123 GB

Rockstar speelt voor hun concept leentjebuur bij Call of Duty: Warzone. De game zal ook de verhaalmodus bevatten. Die modus kan je dan ontgrendelen tegen betaling. Dit betekent echter ook dat de grootte van de installatie hallucinant hoog komt te liggen, namelijk 123 GB. Ter referentie: Warzone vraagt 175GB schijfruimte.

Heb je interesse in Red Dead Online, dan is het verstandig om de game zo snel mogelijk te kopen. De introductieprijs bedraagt namelijk slechts $4.99, dat is een korting van 75% ten opzichte van de $20 die de game zal kosten vanaf 15 februari 2021.

In 2021 komt Rockstar ook met een standalone versie van GTA Online voor PlayStation 5 en Xbox Series X. De game zal gratis zijn voor PlayStation 5 tijdens de eerste drie maanden.

Editors Opinion

Het valt meteen op dat het hier weer om een installatie van meer dan 100GB gaat. Zeker bij een console zoals de Xbox Series S (waar je slechts 360 GB beschikbaar hebt) neemt dat al een gigantische hap uit je opslagruimte, zeker wanneer je bijvoorbeeld ook nog eens Warzone wil spelen. Hopelijk kunnen we beroep doen op de functionaliteit van de nieuwe Xbox en PlayStation om zelf te kiezen welk gedeelte van een game we willen installeren zodat de grootte enigszins kan worden beperkt.

Verder lijkt de prijs me ook wat scheef te zitten. 5 euro voor Red Dead Online is natuurlijk heel aantrekkelijk, maar 20 euro is dan weer vrij veel. Wie de deals wat volgt, weet dat Red Dead Redemption 2 vaak te koop is voor minder dan 20 euro.

- Thibault

In dit artikel

red dead redemption 2 boxart

Red Dead Redemption 2

Ontwikkelaar: Rockstar Games

Uitgever: Rockstar Games

Platformen: PlayStation 4 / Xbox One

Releasedatum: 26/10/2018

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!