"Quarantine" was niet de beste naam...

Ubisoft heeft aan IGN bevestigd dat Rainbow Six Parasite een tijdelijke placeholder is. De nieuwe naam van Rainbow Six Quarantine wordt binnenkort onthuld.

Origineel bericht (16 februari, 11u25): Rainbow Six Siege lijkt nu Rainbow Six Parasite te heten

Ubisoft was al een tijdje op zoek naar een nieuwe naam voor Rainbow Six Quarantine. Volgens een nieuwe afbeelding op het PlayStation Network, blijkt nu dat Rainbow Six Parasite de nieuwe naam wordt.

Rainbow Six Quarantine werd aangekondigd tijdens E3 2019. Sindsdien werd er door Ubisoft echter weinig (lees: geen) info gedeeld over de nieuwe telg. Wel is bekend dat het niet meteen om de opvolger van Siege gaat, maar wel om een PvE co-op shooter. De game zou oorspronkelijk in april 2020 verschijnen, maar de release werd al een paar keer verschoven. De game zou nog voor september moeten verschijnen.

Sinds de onthulling is er echter veel veranderd door COVID-19. Het woord “quarantaine” heeft dan ook een totaal andere connotatie gekregen en daarom gaat Ubisoft op zoek naar een nieuwe naam. Op het PlayStation Network verscheen patch 1.01 voor de game, zo schrijft MP1st.com. Ze doken wat verder in de materie en vonden uiteindelijk twee afbeeldingen waar de nieuwe naam op te lezen valt: Rainbow Six Parasite.

Het nieuws dient voorlopig met een korreltje zout te worden genomen aangezien de nieuwe naam nog niet bevestigd werd door Ubisoft.

rainbow six parasite

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!