Pokémon Sword & Shield is een droom voor de vele Pokémon-fans op deze planeet. En die droom wordt stilaan werkelijkheid!

Nintendo heeft namelijk meegedeeld dat er een Nintendo Direct zit aan te komen: 5 juni om 15 uur om precies te zijn. Dan zullen we 15-minuten (Nintendo kennende iets van 10 minuten) echte informatie krijgen over de nieuwe Pokémon main-games.

Wat kunnen we verwachten?

Ik verwacht alvast een aantal nieuwe Pokémon die zouden te vinden zijn in de nieuwe regio. Een gameplay trailer kan getoond worden waar er een aantal nieuwe Pokémon te vinden zijn op de achtergrond, om het subtiel aan boord te leggen.

Ook wordt er gefluisterd dat deze keer er “armored” Pokémon zouden te vinden zijn in deze games. Pokémon probeert altijd wel iets nieuws met de nieuwe games. Eerst hadden we Mega Evolution. Vervolgens Z-Moves. En nu zou het Armored Pokémon kunnen zijn. Zoals Mewtwo met een pantser in de film. Deze komt trouwens ook opnieuw voor in de remake van de film Mewtwo strikes back. Toevallig of niet?

Armored Mewtwo

Wat we nog meer kunnen verwachten is een release date aangezien we nu enkel de release window “2019” hebben.

En daarnaast misschien wel een demo die te vinden zal zijn op de E3? Aangezien er nu een direct aankomt moet het wel zijn dat ze of nog veel gedetailleerder zullen praten op E3 erover, of dat je de game dan daadwerkelijk zou kunnen spelen op de switch. Living the dream!

Zo zie je mij, die net na mijn shift in de Pizzahut live zal kijken naar de Direct, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!