Een AAA-game voor 1,99 euro, yes please!

PlayStation krijgt maar geen genoeg van aanbiedingen. Days of Play is nog niet eens afgelopen, of ze komen al met een nieuwe koopjesperiode.

Naast de Days of Play-aanbiedingen die je op dit moment ook in de PlayStation Store vindt, heeft PlayStation een tweede sale uitgerold. Deze periode geldt vanaf vandaag tot 25 juni en brengt enkele aantrekkelijke koopjes.

Zo vind je bijvoorbeeld Dragon Age: Inquisition GOTY voor slechts 5,99 euro en Alien: Isolation voor 6,99 euro. PlayStation Plus-leden genieten bij sommige games van een extra korting, zoals GreedFall voor 17,49 euro of Dirt Rally voor slechts 3,99 euro. Heb je slechts 2 euro op zak, zelfs dan heb je genoeg om een AAA-game te kopen! Thief gaat namelijk voor slechts 1,99 euro over de digitale toonbank.

De sale is zeker het bekijken waard, en misschien vind je – net zoals ik – deze aanbiedingen zelfs beter dan de Days of Play aanbiedingen.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!