Til je merch-passie naar het volgende niveau

Een figure is zo standaard, spendeer eens 2300 dollar aan een stuk merch!

In de PlayStation Gear shop heeft PlayStation een opmerkelijk item toegevoegd. Het gaat namelijk om een replica van de gitaar uit The Last of Us Part II. Je zal er echter wel flink wat geld voor nodig hebben, want de gitaar gaat voor niet minder dan 2299 dollar over de virtuele toonbank.

Daar mag je wel kwaliteit voor verwachten. Het gaat namelijk om een samenwerking tussen Naughty Dog en Taylor. De gitaar zelf is een special edition Taylor 314ce. Het gaat dus om meer dan een stuk merch, het is effectief een kwalitatieve gitaar waarvan de reguliere editie al 2000 dollar kost. In feite betaal je dus 300 dollar extra voor een The Last of Us skin.

the last of us part 2 gitaar

De gitaar is nu reeds te pre-orderen, maar de eerste leveringen gebeuren pas eind augustus. Ligt 2300 dollar voorlopig buiten je budget, dan biedt PlayStation ook een mini-variant aan voor ‘slechts’ 699 dollar. Ook deze editie wordt pas vanaf 28 augustus geleverd.

the last of us part 2 gitaar

Het ziet er echter naar uit dat het aanbod enkel geldt voor de Verenigde Staten, Canada en Mexico.

Je hoeft echter geen klein fortuin neer te leggen om gitaar te kunnen spelen. In The Last of Us Part II is er namelijk een minigame waar je zelf akkoorden kan combineren en zo gitaar kan spelen via het touchscreen van de DualShock-controller.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!