Het is geen geheim dat PlayStation de pre-orders van de PS5 duidelijk niet goed heeft aangepakt. In plaats van klanten vooraf op de hoogte te brengen, waren de pre-orders daar plots, en dan nog eens in erg gelimiteerde oplage. Veel mensen probeerden dus (tevergeefs) een PS5 te pre-orderen, maar er is mogelijks nog hoop!

Sony vind het alvast geen probleem om hun fout toe te geven. “Laten we eerlijk zijn, de PS5 pre-orders konden een pak vlotter verlopen. We verontschuldigen ons daarvoor,” schrijft Sony in een tweet.

Ze geven ook een hoopvolle boodschap, namelijk dat er meer PS5 consoles zullen worden vrijgegeven voor pre-order. Op het einde van het jaar zullen ook nog eens meer exemplaren beschikbaar worden gemaakt. Als je nog geen pre-order hebt kunnen bemachtigen, dan is er dus nog hoop! Volg dus zeker Gamerverse Deals op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven! Houd zeker ook goed onze pre-order pagina in de gaten voor een lijst met alle shops waar de console verkrijgbaar is.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!