Ein-de-lijk

Er zijn al even geruchten dat de PlayStation 5 begin juni wordt aangekondigd, maar nu lijkt de onthulling écht in aantocht te zijn.

Volgens berichtgeving van Bloomberg, maakt Sony zich op voor een virtueel evenement op 3 juni. Hiervoor baseren ze zich op basis van “bronnen met kennis van zaken”. De datum moet wel met een korreltje zout worden genomen, want de plannen zijn nog in beweging en de datum kan eventueel nog wijzigen.

Tijdens dat eerste evenement zou Sony nog niet alle details van hun nieuwe console uit de doeken doen. Wel zouden ze heel wat games tonen. In de komende weken en maanden komt Sony waarschijnlijk met bijkomende digitale evenementen, net zoals Microsoft ook doet met Xbox 20/20.

Fans hunkeren al een tijdlang naar nieuwe details van de PlayStation 5. Het is ondertussen al sinds begin april geleden dat Sony de DualSense-controller liet zien, maar verder heeft PlayStation amper een woord gerept over hun next-gen console. Wel heeft het bedrijf de laatste tijd duidelijk gemaakt dat ze heel binnenkort games zullen tonen voor de PlayStation 5. Dat moet ook wel, want de release van de console staat nog steeds gepland voor eind dit jaar. Die plannen zouden dus niet lijden onder de coronacrisis.

Tijdens deze periode van het jaar volgende de aankondigingen elkaar op in sneltempo. Ben je op zoek naar een overzicht van alle digitale evenementen, dan vind je dat in onze allesomvattende lijst!

Wat verwacht je te zien op het evenement? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!