Gezien de grimmige toestand in Amerika, heeft PlayStation beslist om hun digitaal evenement voor de PlayStation 5 niet te laten doorgaan.

De verrassing was groot toen we net tijdens onze Babblefield Weekly livestream de PlayStation Blog openden en lazen dat het PS5-evenement van aanstaande donderdag (4 juni) uitgesteld is voor onbepaalde duur.

“We begrijpen dat veel gamers wereldwijd graag PS5 games willen zien, maar het is nu niet de gepaste tijd voor een viering,” staat te lezen op de PlayStation Blog. “Voorlopig nemen we een stap terug en geven we het woord aan belangrijkere stemmen.”

Daarmee doelt PlayStation op de grimmige toestand in Amerika waar de rellen steeds verder escaleren. Sony noemt geen nieuwe datum voor het evenement, dus het is voorlopig wachten geblazen op duidelijkheid.

Tijdens het evenement zou PlayStation gedurende meer dan een uur games tonen voor de PlayStation 5. Het is onduidelijk of Sony van plan was om tijdens dat evenement ook de console te tonen.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!