De Sims vieren hun 20ste verjaardag en dat doen ze met een “Play with Life” campagne waarin je onder meer aan de slag kan met Vanessa Hudgens.

Een aantal bekende artiesten werkten mee aan de campagne. Alle artiesten die meedoen aan het project zijn terug te vinden in onderstaande video. Al hun Sims zijn ook te downloaden op de officiële website van de Sims.

EA legt de aandacht vooral op het kiezen hoe je je eigen leven leidt. Deze bekende figuren leefden ook hun leven hoe ze dat wilden. Misschien zit er hier een verborgen boodschap van EA voor ons. Dat we meer de touwtjes in handen moeten nemen en vanalles moeten beleven? Misschien dat we moeten doen wat we graag doen en dat het leven alle kanten op kan gaan? Vast niet, ik blijf gewoon thuis en binge nog een serie!

De Sims 4 was vorige maand gratis te downloaden voor mensen die het PS Plus lidmaatschap in handen hebben. De game is ondertussen zo’n zes jaar oud en dat demonstreert mooi hoe games steeds langere ondersteuning krijgen van de ontwikkelaars. GTA V is daar nog zo’n voorbeeld van. Nu kunnen we gelukkig wel met onze favoriete High School zangeres spelen in de Sims. Niet alleen dat, maar de community maakt ook altijd geweldige exemplaren van Anime figuren, beroemde mensen of mensen uit series.


De Sims heb ik altijd al graag gespeeld. Mijn eerste ervaring (en nog steeds mijn leukste) is met de Sims 2. Deze was in handen van mijn toenmalige vriendin. Ze had deze op de PlayStation 2. Het was geweldig om dit samen te spelen met iemand en ondertussen heb ik mijn eigen PlayStation 2 in huis om De Sims 2 met mijn zus te spelen (en voor Ape Escape 3).

De Sims is een franchise eeuwig blijkt te zijn. Terecht, want persoonlijk vind ik het de leukste life sim die ik heb gespeeld. En wees eerlijk, wie heeft het nu nog nooit gespeeld?

En zo zie je mij, die vlug wat ga spelen met Vanessa, en hopelijk ook jou, in the Gamerverse!

In dit artikel

sims 4 boxart

Sims 4

Ontwikkelaar: Maxis / The Sims Studio

Uitgever: EA

Platformen: PlayStation 4 / Xbox One / Windows / macOS

Releasedatum: 02/09/2014

Koop deze game:

logo bol.com logo Amazon

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!