Op YouTube zijn er al een aantal gameplay video’s van te vinden en ook EA had al een kleine video gepost over de nieuwe gameplay mechanics en de nieuwe personages die speelbaar zijn. Maar dat de game al door iedereen gespeeld kan worden, wist niemand.

De game verscheen uit het niets in de virtuele winkelrekken. Een Shadow drop. Ik zag het net in een video want zelf ik, die een grote fan is van de franchise, had geen idee dat de game al beschikbaar was. De game is ook nog niet “echt” gereleased. In de rekken is namelijk enkel een Founders Edition te vinden.

babble2 2

De game zou uitkomen 18 oktober. Het punt van de founders editie is om geld te sprokkelen om de game beter te maken. Zoals het op Steam ook genoemd wordt: een Early Access game. Er is nog wat werk aan de game, maar volgens de gameplay video’s is er al heel wat content. Zeker met de wekelijkse rewards.

De game lekte hier en daar wel uit, net zoals je kon lezen op Gamerverse. Maar om de release van een game te verbergen, doe ik mijn petje wel af. Zeker voor een bedrijf met zoveel naamsbekendheid als EA.

Mocht je willen, kan je de Founder’s Edition vinden op consoles (PS4 en Xbox One) en op pc. Na de zes weken “early access” krijg je net dezelfde voordelen als degene die de Standard Edition kopen. Dus je krijgt dezelfde game, maar gewoon eerder. Ik zal er geen vragen bij stellen. Ik ben alvast blij dat de nieuwe Plants vs Zombie game er is.

En zo zie je mij, die nu op de PS4 kruipt om mijn vers gekochte game te spelen, en hopelijk ook jou, in the Gamerverse!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!