Woop woop. Gotta love the Plants vs Zombies franchise. Gek hoe een tower defense franchise het meeste succes kent als een shooter game. Mij hoor je niet klagen! Ik ben een echte fan van de franchise en ik verlang enorm naar de volgende titel in de serie. Daarover gesproken, het zou goed kunnen dat de volgende game er snel aankomt.

Eerder vandaag werd er een game trailer gelekt van een Plants vs Zombies game getiteld: Plants vs Zombies: Battle for Neighborville.

Hier stond oorspronkelijk een trailer, maar deze werd offline gehaald door Electronic Arts.

Een tijdje geleden werd er al een mail verstuurd naar een aantal mensen om hen uit te nodigen om de Alpha versie van een game te spelen met als codenaam: Picnic. Het blijkt nu dus dat het, zoals verwacht, de nieuwe Plants vs Zombies shooter is. De trailer toont ons oude bekende personages die te vinden waren in de vorige Plants vs Zombies games. Maar er bevinden zich ook een aantal nieuwe personages in de trailer.

Nieuwe speelbare personages

Het enige wat er nieuw is in de trailer is dat we een aantal personages zien die we nog niet kennen. Namelijk drie aan de kant van de planten en drie aan de kant van de zombies. Net zoals in Garden Warfare 2 komen er nieuwe speelbare personages. In GW2 waren er 6 nieuwe personages, drie aan elk strijdlustig team.

  • Mushroom Ninja
  • Snap Dragon
  • babble5 2

Aan de kant van de planten hebben we een Ninja Mushroom, een Acorn en een Snap Dragon. De Snap Dragon schijnt vuur te kunnen spugen en kwam ook al voor in de eerste Plants vs Zombies game (de tower defense-achtige). De Acorn kan schijnbaar een grotere boom oproepen die hetzelfde zal werken aan als de Imp bij de zombies. Beiden zijn klein, maar kunnen iets groters oproepen. Size does matter…

  • babble3
  • babble4
  • babble6 1

Aan de andere kant hebben we een Disco Zombie, eentje met een raket en eentje die in een soort van UFO rondvliegt. De Disco zombie verplaatst zich via roller skates. Doet me denken aan dat K3 liedje waar ze zich bevinden in de Rollerdisco. Nu ik eraan denk… ik ben nog nooit in een rollerdisco geweest. Gat in de markt!

In de trailer is dan te zien dat de UFO zombie een kleine drone bij zich heeft. Van de zombie die dan een raket berijdt (niet dat soort raket…) is er dan weinig info te zien. Waarschijnlijk zal die raket zijn “ultimate move” zijn.

De game is nog steeds niet bekendgemaakt, dus alles wat we hier zien kan nog veranderd worden aangezien het nog allemaal niet officieel is. Personages kunnen nog veranderen. Niet dat we dan al veel weten over de nieuwelingen in de achtertuin, misschien komen er nog meer speelbare karakters. Wat er nog meer nieuw is zullen we moeten afwachten.

En zo zie je mij, die nu met K3 - Rollerdisco in zijn hoofd zit, en hopelijk ook jou, on The Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!