Nog een game die sneller zal lanceren dan Skull and Bones

In de piraten-RPG King of Seas neem je wraak voor de dood van je vader terwijl je zo de meest gevreesde piratenkoning wordt.

De indie ontwikkelaar 3DClouds kondigt de piratengame King of Seas aan. In de game kom je terecht in een tijd van piraten, zeeslagen, verborgen schatten en verloren eilanden. Als speler dien je de dood van je vader te wreken door te navigeren door onbekende wateren en zeeslagen te voeren met andere schepen om zo de meest gevreesde piratenkoning te worden.

De ontwikkelaar spreekt over een dynamische wereld die een reactie geeft op al jouw acties. Zo kunnen weersomstandigheden er bijvoorbeeld voor zorgen dat je met je schip een andere en gevaarlijkere route moet nemen om naar je doel te navigeren. Ook liggen er andere piraten op de loer om je van je goud te beroven.

De game zou in de herfst van 2020 moeten verschijnen voor Windows pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!