Een lekkende panda heeft het bevestigd.

De geruchten over Pikmin 3 op Switch worden steeds luidruchtiger. Een aankondiging zit duidelijk in de pijplijn en het zou zelfs vandaag kunnen gebeuren!

Een tijdje geleden was er een groot Nintendo-gerucht over verschillende Switch-games. Het gaat dan bijvoorbeeld om een remaster van een 3D Mario-game, een nieuwe Paper Mario (check) en Pikmin 3 Deluxe voor de Switch.

Een ander gerucht luidt zelfs dat Pikmin 3 Deluxe reeds volledig is afgewerkt en dat de game dus heel binnenkort zou verschijnen. Net zoals de surprise reveal van Paper Mario: The Origami King, zou ook Pikmin 3 voor Switch zonder al te veel fanfare worden aangekondigd. Volgens insider-account LeakyPandy wordt Pikmin 3 Deluxe de volgende game-aankondiging van Nintendo. We hoeven er niet lang op te wachten, want in een opvolgingstweet staat te lezen dat het zelfs vandaag zou kunnen gebeuren. Gebeurt het niet vandaag, dan wellicht morgen (groetjes van Captain Obvious).

Is Pikmin 3 een van de Wii U-titels die je wil (her)beleven op Switch? Laat het weten in de comments!

In dit artikel

paper mario the origami king boxart

Paper Mario: The Origami King

Ontwikkelaar: Nintendo

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 17/07/2020

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!