Drama op het internet. What else is new?

The Last of Us Part II is ondertussen een paar dagen uit en het is duidelijk dat de meningen sterk verdeeld zijn. Een groep gamers gaat echter wat verder, en eist dat de game hermaakt wordt.

Zes jaar lang heeft Naughty Dog gewerkt aan het langverwachte vervolg op The Last of Us. Het zag er dan ook rooskleurig uit toen de eerste reviewcijfers van de band rolden. De game scoorde een legendarische Metacritic-score van 95/100. Wanneer de game op 19 juni effectief wereldwijd verscheen, kregen we echter een andere kant te zien. De game werd op Metacritic overstelpt met dramatisch slechte gebruikersscores. Ondertussen krijgt de game op Metacritic een 4,4/10 op basis van maar liefst 76.237 gebruikers.

Die groep hekelt voornamelijk het verhaal van de game. Iets waar we niet verder op kunnen ingaan om spoilers te vermijden. Het internet doet wat het internet altijd doet wanneer iets hen niet goed uitkomt, en start een petitie. De petitie genaamd “Remake the storyline of The last of Us Part II” roept op om de verhaallijn van de game opnieuw te maken. Concreet zou dat dus betekenen dat het team terug vanaf nul moet beginnen.

“Deze game is onrespectvol tegenover elke fan die 7 jaar heeft gewacht op dit vervolg, we horen te krijgen wat we verdienen en dat is niet deze game.” We raden aan om de beschrijving van de petitie niét te lezen, aangezien deze bol staat van de spoilers. De petitie werd ondertussen door meer dan 12.000 mensen getekend.

Ben jij tevreden met het verhaal van The Last of Us Part II? Laat het weten (zonder te spoilen) in de comments!

In dit artikel

the last of us part 2 boxart

The Last of Us Part II

Ontwikkelaar: Naughty Dog

Uitgever: Sony Interactive Entertainment

Platformen: PlayStation 4

Releasedatum: 19/06/2020

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

1 reactie

  1. Avatar

    Die mensen moeten zich KAPOT schamen…de last of us 2 zal de geschiedenis in gaan als één van de meest baanbrekende games ever…daar kunnen 15.000 homofobe losertjes echt niets aan veranderen…
    Dikke vette pluim voor naughty dog….✅

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!