Een nieuw avontuur ontvouwt zich! Ja hoor, ik ben al even creatief als Nintendo in mijn punchlines. Maar kijk eens aan, de eerste Paper Mario game komt naar Switch.

De nieuwe Paper Mario game brengt ons wat nieuws: origami. Dit keer moet Mario de wereld redden en Princess Peach redden (schokkend). Princess Peach is veranderd in origami en het kasteel werd volledig afgesloten. De Origami King moet van zijn troon gestoten worden. In deze wereld zal je verschillende gebieden doorkruisen, van brandende woestijnen tot de hoogste zeeën. Onderweg zal je verschillende magische krachten leren gebruiken en ook rare vrienden maken die met je mee zullen reizen.

Een nieuwe metgezel Olivia zal je onder andere begeleiden in je tocht. In de trailer is er ook een beeld te zien van hoe de gevechten eruit zouden zien in deze game. Je tactisch denkvermogen zal op de proef gesteld worden terwijl je puzzels zal moeten oplossen.

Hoe een gevecht in The Origami King in zijn werk gaat.

Paper Mario: The Origami King plooit zich een baan (ik deed het weer) naar Switch op 17 juli 2020.

Wat vind jij van de Paper Mario stijl? Heb je vorige games gespeeld in deze spin-off reeks?

Editors Opinion

Paper Mario games zijn altijd heel verschillend van elkaar. De goofy stijl heeft me nooit echt aangesproken, maar we kunnen niet ontkennen dat Paper Mario: The Thousand-Year Door niet te vinden is onder de 100 euro. Bij Paper Mario: Sticker Star heb ik mij echter niet geamuseerd. Het zal te zien zijn hoe deze game omgaat met het vechtsysteem en misschien geef ik deze Switch-titel wel een kans. Er werd echter wel gesproken van reizende metgezellen en daarvan plooit (haha) mijn portefeuille al open. Als je metgezellen op één of andere manier zullen meevechten, zal dat al een grote aanzet zijn voor mij.

- Timon

In dit artikel

paper mario the origami king boxart

Paper Mario: The Origami King

Ontwikkelaar: Nintendo

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 17/07/2020

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!