Ook uitgever Activision sluit zich aan bij het credo van Black Lives Matter en stelt het volgende seizoen van Call of Duty Modern Warfare uit.

Sony stuurde gisteren een krachtig signaal de wereld in door het PlayStation 5-evenement van aankomende donderdag met onbepaalde duur uit te stellen. Ook ontwikkelaar Infinity Ward en uitgever Activision sluiten zich nu aan bij de gedachte dat er op dit moment andere prioriteiten zijn dan gamen.

“Ondanks dat we ernaar uitkijken om de nieuwe seizoenen van Modern Warfare, Warzone en Call of Duty: Mobile te spelen, is het nu niet de tijd. We verplaatsen de lancering van Modern Warfare Season 4 en Call of Duty: Mobile Season 7 naar latere datums. Op dit moment is het tijd voor degenen die zich uitspreken voor gelijkheid, rechtvaardigheid en verandering om gezien en gehoord te worden. We staan naast je.”

Ondertussen heeft EA ook reeds Madden 21 met onbepaalde duur uitgesteld. Het lijkt er dus zeker op dat we nog verdere uitstellen mogen verwachten.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!