Next level LEGO

In een Babblefield episode hebben we het reeds uitgebreid gehad over Lego Mario die op ons te wachten staat 1 augustus. Kinderen (en volwassenen, we judgen niet) zullen zich niet meer moeten vervelen in de zomervakantie. Het starterset is al te pre-orderen in verschillende winkels zoals bol.com of de officiële Lego store.

Ondertussen zijn er al een aantal uitbreidingsets getoond waaronder Bowser’s Castle, een Toad house en de Piranha Plant Power Slide. Hieronder zijn deze te bezichtigen.

Vandaag bracht Lego echter een nieuwe video uit met vier nieuwe sets, namelijk Power-Ups voor Mario. Mensen die eender welke Mario game hebben gespeeld weten vast wel dat Mario een Power-Up kan krijgen door verschillende voorwerpen op te rapen. Eén van de meest bekende zal wel de Fire-Flower of vuurbloem zijn. Met deze Power-Up kan Mario vuurballen werpen naar zijn vijanden.

De vier Power-Up packs zijn:

  • Fire Mario: met dit pack kan je Mario vuurballen laten werpen naar zijn vijanden. Het geluid dat zich afspeelt klinkt ook heel nostalgisch voor fans.
  • Propellor Mario: Door vlotte luchtbewegingen te maken en loops te doen in de lucht verdient Mario munten.
  • Cat Mario: met Cat Mario kan je muren opklimmen om extra munten te verdienen.
  • Builder Mario: Maak Lego blokken “kapot” om munten te verzamelen. Deze power-up komt uit de Super Mario Maker-reeks.

Elk pakket zal zo’n 9,99 euro gaan kosten. Natuurlijk heb je wel een echte Mario nodig voor je deze uniformen op hem kan plaatsen. Deze vind je in het basisset dat beschikbaar is op 1 augustus, net zoals deze vier Power-Up packs.

Ga je deze zomer aan de slag met LEGO Super Mario? Waarom wel of niet? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!