Eventjes stoefen met al je fantastische exclusives op je console van deze generatie? Hell yeah, Sony! Dat is hoe het moet. Ze zetten eventjes tien geweldige exclusives in de spotlight.

De PlayStation exclusives hebben me tot een PlayStation fanboy gemaakt. Ooit zei EA dat Singleplayer games dood waren. Toch werden games zoals God of War en Spider-Man in volle containers verkocht. Zoals ik al een aantal keer heb vermeld, vind ik dat Xbox deze generatie veel te weinig exclusives heeft. Het leek veelbelovend in het begin, maar helaas draaide het uit op een teleurstelling. Zelfs nu krimpt hun collectie in exclusives nog steeds omdat gamers zoals Super Lucky’s Tale en Cuphead nu ook beschikbaar zijn voor de Switch.

Thibault staat dan weer aan de andere kant van de grens en vindt het net goed dat de exclusives multiplatform gaan. Maar als we eerlijk zijn, hoe geweldig zijn deze exclusives wel niet?! In onderstaand filmpje van het PlayStation Access-kanaal waar ik trouwe fan van ben, zien we ze allemaal eens op een rijtje.

Tien geweldige games met passende art. Mocht je nog maar net begonnen zijn aan je PS4 avontuur, shame on you! Maar daar gaat het nu niet om. Mocht je net begonnen zijn, is dit de ultieme kans om de beste collectie aan games in handen te nemen.

Helaas heb ikzelf wel al de volledige collectie in handen. Niet allemaal op PS4 echter (zo heb ik Shadow of the Colossus en The Last of Us staan voor de PS3). Ik weet zeker dat er velen zijn die al een aantal van de games in hun bezit hebben, hoe kan het ook anders? Daarom zou het kunnen dat de art-sleeves ook apart zullen beschikbaar zijn. Want geef toe, dat is toch waarom je het doet?

De games zijn allemaal apart beschikbaar op de PlayStation site. Helaas zal je wat creatief moeten zijn qua importmogelijkheden, want de collectie wordt enkel verkocht in het Verenigd Koninkrijk. Mocht je er nog eentje niet in je bezit hebben, is dit wel het ideale moment. Zeker met de mooie art sleeves. Sorry, ik ben er helemaal weg van.

Mijn echte aanraders zijn Horizon Zero Dawn, God of War en Spider-Man. Allemaal games in het open-wereld genre die zo goed hebben gescoord dat ik niet kan wachten op de sequels van deze games. Laten we maar hopen dat die van Horizon er snel aankomt.

De PlayStation 4 werd bekroond tot de meest verkochte console allertijden. Met deze collectie valt dat zeker niet te ontkennen. Natuurlijk zijn dit niet de enige exclusives die te vinden zijn op het ultieme entertainmentsysteem. Days Gone, Ape Escape, Infamous, Gravity Rush zijn nog een paar van die PlayStation exclusives die het zeker waard zijn om je neus eens in te steken.

En zo zie je mij, die de rekensom maakt om de volledige collectie te kopen, en hopelijk ook jou, in the Gamerverse!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!