De online multiplayer van Watch Dogs: Legion zou oorspronkelijk op 3 december verschijnen, maar Ubisoft wil zich eerst focussen op het oplossen van andere problemen.

Ubisoft steekt het niet onder stoelen of banken dat Watch Dogs: Legion (lees zeker ook onze review) geplaagd wordt door enkele hardnekkige technische problemen. “Sinds de lancering van Watch Dogs: Legio, blijven sommigen van jullie technische problemen ervaren,” schrijft Ubisoft op de officiële website. “Het ontwikkelteam zet zich in voor het oplossen van deze problemen en zal niet stoppen voor iedereen de game kan ervaren zoals bedoeld.”

Het team heeft hard gesleuteld aan update 2.20, die volgende week wordt uitgebracht voor pc, PlayStation, Xbox en Stadia. De update bevat onder andere een manuele saveknop voor pc en bevat stabiliteitsverbeteringen voor Xbox One, Xbox Series X/S en PlayStation 4. De volledige patch notes vind je op het forum.

Begin 2021

De focus op het oplossen van bestaande technische problemen, betekent echter ook dat Ubisoft ervoor gekozen heeft om de onlinemodus van de game uit te stellen. De speelmodus zou oorspronkelijk op 3 december worden uitgerold, maar Ubisoft heeft het nu over “begin 2021”.

Volgende maand zal het team bijkomende verbeteringen en quality of life features toevoegen aan de game. Het gaat dan bijvoorbeeld om een betere stabiliteit en de ondersteuning van een consistente 60FPS voor hoogwaardige GPU’s.

In dit artikel

watch dogs legion boxart

Watch Dogs: Legion

Ontwikkelaar: Ubisoft Toronto

Uitgever: Ubisoft

Platformen: Windows / PlayStation 4 / Xbox One / Google Stadia

Releasedatum: 29/10/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo Amazon logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!