Get on the hype train!

Het is zover! We krijgen eindelijk meer duidelijkheid over wat de PlayStation 5 te bieden heeft, al lijkt het nog niet om een langverwachte onthulling van de console te gaan.

Op 4 juni om 22:00 lokale tijd onthult PlayStation “de toekomst van gaming” tijdens hun digitale evenement, zo kondigt het bedrijf aan in een blogbericht.

“We hebben technische specificaties gedeeld en hebben je de nieuwe DualSense controller getoond,” schrijft Sony Interactive Entertainment CEO Jim Ryan. “Maar wat is een lancering zonder games?”

“Daarom ben ik enthousiast om te delen dat we jullie binnenkort een eerste blik gaan gunnen op de games die je zal spelen wanneer de PlayStation 5 verschijnt eind dit jaar.”

Het evenement zal iets meer dan een uur duren en Sony zal games tonen van zowel grote als kleine studio’s. Net zoals altijd, zal het evenement via Twitch en YouTube te zien zijn.

Het evenement is “deel van een reeks PS5-updates”. Sony zegt dat ze na het evenement van volgende week nog veel meer te delen hebben. Dat zal ook wel moeten, want we hebben nog steeds geen console gezien.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!