Totaal uit het niets heeft Nintendo een verbeterde versie van de Nintendo Switch aangekondigd. Verwacht echter niet te veel, want buiten een betere batterij valt er niet veel te zien.

Bij de Nintendo Switch Lite werd duidelijk dat die handheld een betere batterijduur heeft dan de reguliere Switch. Nu komt daar opnieuw verandering in, want met de bijgewerkte versie van de Switch kan je zo’n 5,5 uur Breath of the Wild spelen in handheldmodus terwijl dat bij de Switch Lite slechts 4 uur bedraagt. Daarmee is de Switch dus alsnog de versie met de beste batterijduur, een verbetering van zo’n twee uur extra ten opzichte van de originele Switch.

Concreet gaat het om het HAC-001(-01) model. Om te weten of je een nieuw model te pakken hebt, kijk je best naar het serienummer. Start dat met XKW, dan weet je dat je de nieuwste versie hebt.

nintendo switch battery

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!