Timon heeft me ondertussen al meermaals gevraagd om samen naar Japan te reizen, maar dat voorstel wimpel ik natuurlijk altijd meteen af. Bij deze zal ik mijn mening toch maar moeten herzien… Het land krijgt namelijk een Nintendo Switch in Disney-thema.

De versie komt er natuurlijk niet zomaar, er zit een redenering achter. De editie verschijnt namelijk in het kader van de Disney-game Tsum Tsum Festival. De prentjes die je ziet op de console en op de controllers verwijzen dan ook naar die game. Zoals verwacht wordt de bundel uiteraard ook geleverd met de game en wat DLC.

De editie verschijnt op 10 oktober exclusief in Japan. Daar wisselt het systeem voor ¥36,000 van eigenaar, wat neerkomt op zo’n 300 euro. Met de Switch Lite en een nieuwe versie van de Nintendo Switch houdt slaagt Nintendo er dus in om zijn line-up fris te houden, zelfs in deze extreme temperaturen.

Nintendo Switch Disney
Nintendo Switch Disney

En zo zie je ons, die nooit meer naar een Home-knop zullen kijken zonder er Mickey Mouse-oren bij voor te stellen, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!