Game of the year?

Iedereen maakt het dagelijks mee: je hebt een onweerstaanbare drang om te touwtjespringen, maar je hebt enkel twee Joy-Cons voorhanden en geen touw. De redding is nabij!

Sporten met de Nintendo Switch is populair, zeker in de quarantaineperiode. Ring Fit Adventure was quasi overal uitverkocht en werd verkocht voor woekerprijzen. Nintendo komt nu (iets te laat?) met een oplossing in de vorm van de Jump Rope Challenge.

Het gaat om een gratis game die ontwikkeld werd door een kleine groep Nintendo-ontwikkelaars. Een leuk feitje is dat de game volledig vanuit huis werd gemaakt. Als speler gebruik je de twee Joy-Con-controllers die dan dienst doen als handvatten van een springtouw. Ook kan je met twee spelen, waarbij elke persoon een Joy-Con gebruikt.

Als je de onderburen niet wil storen, dan kan je de game ook geruisloos spelen door simpelweg je knieën te buigen of je armen te bewegen.

De game is tot eind september 2020 gratis te downloaden in de Nintendo eShop.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!