Een nieuw jaar, een nieuw Call of Duty lek.

Activision heeft op dit moment de handen vol met Modern Warfare (Warzone), maar dat weerhoudt hen er niet van om ook dit jaar een nieuwe Call of Duty uit te brengen.

Net zoals elk jaar, is de nieuwe Call of Duty-titel uitgelekt. Okami, bekend van zijn Call of Duty leaks, publiceerde namelijk een tweet met daarin de naam van de nieuwe game. Het gaat om Call of Duty: Black Ops Cold War. Dat gerucht werd bevestigd door bronnen van Eurogamer.

Met de volgende titel stapt de serie dus even af van de futuristische oorlogen om terug te keren naar de roots. Ondertussen wordt er in Warzone gehint naar de nieuwe game aan de hand van gesloten bunkers. Naarmate de tijd vordert, zullen de hints steeds meer uitgesproken worden. Enkele hints zijn reeds vroegtijdig ontdekt door spelers. Zo werd er bijvoorbeeld een spionagevliegtuig uit de Koude Oorlog gespot.

Black Ops Cold War wordt de vijfde Black Ops game van Treyarch. Het is ondertussen twee jaar geleden sinds Black Ops 4 verscheen voor PS4, Xbox One en PC.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!