Het ziet ernaar uit dat we niet meer lang hoeven te wachten op de aankondiging van een nieuwe Assassin’s Creed game voor de next-gen consoles.

Het is ondertussen bijna een jaarlijkse traditie geworden dat de nieuwe Assassin’s Creed game uitlekt. Ook dit jaar hangt er een aankondiging in de lucht, maar er zijn ook veel verkeerde geruchten. Zo ging het gerucht dat de game ‘Ragnarok‘ zou heten, maar analist Daniel Ahmad heeft dat gerucht ontkracht. Ook de tijdsperiode blijft voorlopig nog een groot vraagteken, al hopen velen dat het zich in de tijd van de vikings zal afspelen.

Binnenkort krijgen we wellicht meer duidelijkheid. Op Twitter kreeg betrouwbare analist Shinobi602 namelijk de vraag wanneer er nieuws verschijnt van de nieuwe Assassin’s Creed game. “Almost there,” antwoordt hij kort en bondig.

Dan is de vraag wat ‘almost’ precies inhoudt. Behoort juni daar ook nog steeds bij? Dan bestaat de kans namelijk dat de nieuwe Assassin’s Creed game een van de aankondigingen wordt in IGN’s E3-alternatief Summer of Gaming. Wellicht zal de nieuwe game eind dit jaar worden gelanceerd, samen met de lancering van de PS5 en Xbox Series X. Niets is echter zeker, dus de officiële aankondiging kan er niet snel genoeg zijn.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!